RÓLUNK

Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú családi vállalkozásként 2003-ban alakult és az évek során jelentős fejlődésen ment keresztül és már majdnem 20 éves múltra tekint vissza a hazai építőiparban.

Székhelyünk Sárszentmihályon, irodánk Székesfehérváron található, de tevékenységünk az ország egész területére kiterjed.

Kezdetben Fejér megye és környékére koncentrálódott a tevékenység, de a munkák szervezettségének optimalizálásával már nem jelent gondot egy budapesti, győri, vagy kaposvári megrendelés teljesítése sem.

Az évek során tevékenységünk az igények és lehetőségek hatására folyamatosan bővült, így cégünk fő profilja az estrich beton és gépi vakolás mellett a general kivitelezéstől kezdve csaknem az építőipar teljes palettáját felöleli.

Továbbá Felelős Műszaki Vezetést és Műszaki ellenőrzést is vállal cégünk vezetője és felelős irányítója, Varga Balázs.

A Var Bau 8000 Kft. az építőipar széles vertikumát nyújtja a partnereinek. Hivatalos partnerei vagyunk Székesfehérváron több nagy cégnek és márkának, melyek alapját szolgálják a minőségi termékeinknek!

A társaság szinte minden építőipari szakmában saját szakember gárdával valamint folyamatosan megújuló saját gép- és eszközparkkal rendelkezik.  A folyamatosan növekvő megrendeléseink száma miatt valamint a nagyobb volumenű munkák esetén a minőségi munkavégzés és a határidők betartása érdekében a saját állományunkon felül minden szakágra külön-külön jól bevált, hosszú ideje foglalkoztatott alvállalkozók kerülnek bevonásra ezzel is hatékony munkavégzést segítve.

Megrendelőink összetétele a gazdasági élet szereplőinek teljes egészére kiterjed. Elsősorban magánszemélyek, de önkormányzatok, iskolák, óvódák, gazdasági társaságok egyaránt megkeresnek. A cégünk által nyújtott szolgáltatásokat magas minőségben és a megrendelők által támasztott szakmai előírások és elvárások figyelembevételével kivitelezzük, így ennek köszönhetően a megrendelőink visszatérnek, vagy másoknak is ajánlanak minket, így a cég munkaellátottsága folyamatos.

Fontosnak tartjuk tudatosítani a szervezet minden dolgozójában a vevői igények és a szakmai követelmények teljesítésének fontosságát, ezért is különös körültekintéssel választjuk ki az alkalmazottakat, valamint az alvállalkozóinktól is ugyanezt várjuk el, így csak olyan csapatokkal dolgozunk együtt akik ugyanezt a szemléletmódot vallják.

Társaságunk 2022. év elején a lakó- és nem lakó épület építése területen minőségirányítási és környezetirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek.

Cégünk alapvető céljai közt szerepel szolgáltatásaink színvonalának fokozatos emelkedése mellett a megrendelőink igényeinek maximális figyelembevételével, kiváló minőségben, az ajánlatban vállalt határidők betartásával,  megbízható profi kivitelezéssel teljesíteni a  vállalt megrendeléseket.

Cégünk céltudatosan törekszik szolgáltatási körének folyamatos bővítésére, megrendelői igényeinek és elvárásainak teljes körű felmérésére és kielégítésére, hogy azt a házat építsük meg a megrendelőinknek, amit ők szeretnének, ne pedig ami a legnagyobb profittal készíthető el.

Jövőbeni terveink:

 • Gépparkunk további bővítése: estrichboy, vakológép, purhab szóró gép,
 • Telephelyünk és irodánk fejlesztése
 • Megbízható partnereinkkel való jó kapcsolat folyamatos ápolása, fenntartása
 • Alkalmazottaink számának bővítése
 • Munkatársaink szakmai képzéseken való folyamatos részvétele, tudásuk bővítése
 • Szakmai és technológiai folyamatok folyamatos figyelemmel kísérése újítása

Amiért érdemes minket választani:

 • Megbízható, precíz kivitelezés
 • Ajánlatban szereplő határidők betartása
 • Felmerülő igényeket, változtatásokat rugalmasan kezeljük
 • Ha szükséges tanácsadást nyújtunk a megkezdett munka előtt
 • Folyamatos online és telefonos kapcsolattartás
 • Ügyfélközpontú kommunikációban hiszünk, ezért részt veszünk a teljes folyamatban: az ajánlatkéréstől a munka végeztével elküldött számláig.
 • Nincs rejtett költség, az ajánlatunk részletesen tartalmazza az anyag és munkadíjat valamint átláthatóan tájékoztat az esetlegesen felmerülő költségről.
 • Felelősségbiztosítással rendelkezünk
 • Vezetjük az építési naplót felár nélkül
 • Saját felelős műszaki vezetővel rendelkezünk

CÉGINFORMÁCIÓ

Név: Var Bau 8000 Kft.
Székhely: 8143 Sárszentmihály, Fő út 214/a
Adószám: 13050548-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-009490
Bankszámlaszám: 11736006-21458295
Fő tevékenység: Lakó- és nem lakó épület építése

CÉGVEZETÉS

Varga Balázs
ügyvezető

iroda@varbau.hu

Kaifisné F. Judit
értékesítési vezető

judit@varbau.hu
+36 20 528 2808

Tóth Péter
beszerzési vezető

peter@varbau.hu
+36 20 528 1532

RÓLUNK MONDTÁK

Gyors ajánlat tétel.Jó csapatmunka.Profi kivitelezés.Csak ajánlani tudom.
Pisti Homoki
Pisti Homoki
2021-12-22
Esztrich betonozás kivitelezésére kértem be ajánlatokat. Gyorsan és részletes ajánlatot kaptam, az ügyfélszolgálat rugalmasan és nagyon kedvesen segített a kérdések megválaszolásában. Családi ház betonozása három szinten, egy nap alatt, profi módon, határidőre elkészült. Meg vagyunk elégedve, bátran ajánlom a céget.
Ákos Horváth
Ákos Horváth
2021-10-18
Harmadik emeletre esztrich beton volt a cél. Már az árajánlat kérés utáni kapcsolattartás is szokatlanul kedves és kitartó de a beton rövid határidővel és villámgyors kivitelezéssel csodás lett. Kell ennél több?
Szabó Réka
Szabó Réka
2021-10-09
Kíváló-tökéletes estrich betont készítettek gyorsan , precízen , szakszerűen .Nagyon elégedett voltam mind a csapattal , mind az irodában dolgozókkal. Korrektek, gyorsak és profik voltak…csak ajánlani tudom Őket . Köszönöm még1x mindenki munkáját. Üdv: Dávid
Dávid Németh
Dávid Németh
2021-09-14
Aljzat esztrich betonozást rendeltem tőlük, mindig nagyon segítőkészek voltak, Juditnak külön köszönöm a türelmét😀. A munka profi volt, a hozzám érkező 3 úriember olyan padlót rittyentett oda mint egy billiárdasztal teteje. Soha nem láttam ehhez csak hasonlót sem. Mégegyszer köszönök mindent, csak ajánlani tudom Őket Hujbert Zsolt
Zsolt Hujbert
Zsolt Hujbert
2021-08-19
Estrich betonozás kapcsán kerestem fel a céget. Gyors, segítőkész kapcsolattartást, valamint gyors, precíz munkavégzést tapasztaltam.
Éva Sümegi
Éva Sümegi
2021-07-17