KIVITELEZÉS FOLYAMATA

Estrich betonozás, gépi vakolás ára több tényezőtől is függ, ezért kérjük, hogy az árajánlatkéréshez elsősorban a megfelelő űrlapokat használd! Amennyiben más információra van szükséged a Kapcsolat menüpontban írhatsz nekünk

Ajánlatkérés

Estrich betonozás, gépi vakolás ára több tényezőtől is függ, ezért kérjük, hogy az árajánlatkéréshez elsősorban a megfelelő űrlapokat használd! Amennyiben más információra van szükséged a Kapcsolat menüpontban írhatsz nekünk.

Ajánlatadás

Amennyiben elegendő információ áll rendelkezésünkre az ingyenes és indikatív ajánlatunk 48 órán belül az e-mail fiókodban lesz, mely minden részletre kiterjedően tételesen tartalmazza az anyagköltséget és munkadíjat.

Szerződéskötés

Ajánlat elfogadását és telefonos egyeztetést követően sor kerül a szerződéskötésre.

Helyszíni bejárás

A megrendelést követően szakembereink kérésre a helyszínen felmérést készítenek és ha szükséges módosítjuk árajánlatod.

Díjbekérő

Szerződéskötést követően, de még a munkakezdést megelőzően a felhasználásra kerülő anyagok biztosítása érdekében díjbekérőt állítunk ki. A díj beérkezésével válik megrendelésed érvényessé.

Ütemezés

A díjbekérő alapján a Megbízott számláján történő jóváírást követően leszállítjuk a felhasználásra kerülő anyagokat és ütemezzük a munkálatokat.

Kivitelezés

Az előre egyeztetett időpontban elvégezzük a munkát, majd miután meggyőződtünk róla, hogy maximálisan elégedett vagy utólagos felmérést végzünk a tényleges négyzetméter és vastagság megállapítása érdekében.

Végszámla

Végül a munka elvégzését követően kiállítjuk végszámlánkat, az utólagos tényleges felmérés alapján.

Mi vesszük fel Veled a kapcsolatot az űrlap kitöltése után:

Kaifisné F. Judit
értékesítés

judit@varbau.hu

Tóth Péter
beszerzés

iroda@varbau.hu